Salg af aktivt kul

Hvis du mangler viden om hvad aktivt kul er, så kan du læse mere i vores indlæg: “Hvad Er Aktivt Kul”

Redigeret: 12. januar 2020
Forfatter: SB

Salg af aktivt kul til industri og erhverv

Vi tilbyder salg af højkvalitets aktivt kul til erhvervsmæssige og industrielle formål. Igennem vores samarbejdsaftaler og fordelsprogrammer kan vi tilbyde aktivt kul til konkurrencedygtige priser. Vi har gode erfaringer med kul fra professionelle og anerkendte leverandører som Norit, Comelt og Brenntag.  Vi rådgiver jer i typer og kvalitet, og indhenter tilbud på jeres vegne. Helt uforpligtende.

Vores samarbejdspartnere kan levere kvalitets kul med høj adsorptionsevne, og skal dermed ikke skiftes så ofte. Der foreligger datablade på alle typer aktivt kul, som naturligvis medsendes i tilbud.

Salg af aktivt kul typer:

  • Aktivt kul Granulat – mm. (GAC) Ofte brugt i forbindelse med luftrensning (læs mere)
  • Aktivt kul Pulver (PAC) Ofte brugt i forbindelse med vandrensning (læs mere)
  • Aktivt kul Pellets (PeAC) Ofte brugt i forbindelse med luft- og gas-rensning (læs mere)

Referencer

Vi er stolte og glade for vores samarbejdspartnere og kunder. Vi har solgt aktivt kul, og håndteret påfyldning og/eller afskaffelse for nogen anderkendte firmaer og institutioner. Du kan se et uddrag af vores referencer her.

Bestilling og levering af indkøbt aktivt kul

Vi sørger for at tage forbehold for levering, indpakning og størrelser. Derfor kan vi indordne ordren således den passer til jeres behov. Ved store mængder kul og påfyldning på eks. kulholder anlæg, kan der rekvireres bigbags. Det er samtidig også muligt at få det aktivt kul i sække á eks. 15kg stk. leveret på paller. Vi sikre jeres præferencer ved tilbud og køb af aktivt kul.

  • Læs mere om håndtering og transport af aktivt kul på vores side her.
  • På følgende side kan du også læse om sikkerhed i forbindelse med aktivt kul: link til Håndtering og Sikkerhed.

Uforpligtende tilbud

Hvis du er interreseret i at få tilbud på aktivt kul, så er du altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular. Eller direkte til vores mail: info@carbonservice.dk