Påfyldning

Hvis du mangler viden om hvad aktivt kul er, så kan du læse mere i vores indlæg: “Hvad Er Aktivt Kul”

Redigeret: 2. april 2020
Forfatter: SB

Påfyldning af aktivt kul

En er vores spidskompetencer er bla. påfyldning og genopfyldning af aktivt kul på anlæg og systemer. Vi specialiserer os i at kunne løse enhver påfyldningsopgave, med stor præcision, høj sikkerhed og overholdte deadlines. 

Påfyldning genfyldning opfyldning aktivt kul

Hvordan påfyldes aktivt kul?

Her skelnes i mellem tre kategorier som vi specialiserer os i. Det drejer sig om “direkte påfyldning”, “vakuumtransport” og “blæsetransport”. 

Ved direkte påfyldning udføres størstedelen af påfyldningen eller genopfyldningen ved manuel håndtering. Her vurderer vi ud fra mængde, tid, budget og sikkerhed om at det kan være en fordel at udføre opgaven uden ekstra tekniske apparater. 

I andre tilfælde kan det med fordel betale sig at bruge teknisk udstyr til påfyldningsopgaven. Her har vi mulighed for højne sikkerheden, ved at minimerer støvdannelse. Og vi kan optimere leveringstid. Det kan være ved brug af vakuumtransport eller blæse-teknik/transport. 

Ved vakuumtransport skabes et vakuum ved at trykluft bliver indført i en sideløbende rør-indføring, og dermed skaber et vakuum der suger pulveret eller granulat op, og transporterer hen til ønskede destination. 

Blæseteknik virker groft sagt omvendt af vakuumtransport. I stedet for at blive “suget” hen til destination, så vil produktet blive blæst ved lufttryk.

Præcision

Genopfyldning eller første gangs påfyldning af aktivt kul kræver stor præcision og forsigtighed. Hvad end det drejer sig om en direkte påfyldning, vakuumtransport eller blæseteknik mm. 

Vi går til opgaven med præcision, og rådgiver om den rigtige fremgangsmåde til at løse den individuelle opgave. Vi vægter sikkerhed, tid og budget for at finde en god måde at løse en påfyldningsopgave. 

Sikkerhed

Vi stiller krav til sikkerheden når vi håndterer aktivt kul. Vi har derfor udviklet vores egen procedurer for sikkerhed, der kombineres med bla. producenternes anbefalinger, samt miljøstyrelsens foranstaltninger. Læs meget mere om hvad disse sikkerhedsforanstaltninger og procedure betyder under vores indlæg om Sikkerhed og Håndtering.

temperatur sikkerhed aktivt kul

Deadlines

Vi ved at deadlines er vigtige, og vi forstår vores kunder behov for at deres systemer er aktive. Vi bestræber os på at være hurtige og fleksible. Dermed kan vi være tilstede til en opgave hurtigt, ligegyldig størrelse. 

I samarbejde med kunden, kommer vi med rådgivning om hvornår det er bedst at påbegynde en ny bestilling, for at kunne overholde deres forbrug. På den måde hjælper vi hinanden til at kunne overholde deadlines. 

Om dette indlæg

Vi bestræber os på høj troværdighed, og faktatjek. Vores artikler er skrevet ud fra vores egen viden, erfaring og sammenlignet med uafhængige sikre kilder. 

CarbonService