Hjem » Om Os

Om Os

Hvad beskæftiger Carbon Service sig med?

Carbon Service er en virksomhed som beskæftiger sig med service, rådgivning og håndtering af aktivt kul til erhverv og industri. Carbon Service tilbyder bl.a. at løse opgaver såsom at påfylde anlæg og systemer, som bruger aktivt kul  der indgår i processor. Det kan som eksempel være vand/væskerensning, luft og/eller gasrensning mm. 

Vi kender til alle sikkerhedsgodkendelser, foranstaltninger og regler som skal overholdes. Derfor kan du trygt overlade håndteringen af dit aktive kul til os. Se de services vi tilbyder her.

Hvorfor startede Carbon Service?

Igennem vores netværk indenfor kemi, så vi en udfordring for vandværker, biogasanlæg mm. der oplevede problemer med at rekvirere hjælp til påfyldning og håndtering af deres aktive kul. Når det aktive kul først var anskaffet, var der udfordringer med hvem der ville stille sig til ansvar for sikkerhed og regler. Ofte bliver vognmænd hyret ind til at transportere aktivt kul, og måske løfte det i højderene. Men de har ikke altid kompetencer til at overholde forholdsregler ved f.eks. påfyldning og den sikkerhed og farerisiko, der er ved håndtering af aktivt kul. Læs mere om sikkerhed og håndtering her.

Hvilken type virksomhed er Carbon Service

Skåret ned til benet er vi en service og trading virksomhed, med rådgivende konsulenter. Vi bruger vores netværk og erfaring til at give bedste priser på aktivt kul, omfattende viden om implementering, og grundig behandling og service af aktivt kul. 

Hvilke fordele er der som kunde?

Carbon Service står for fleksible løsninger til vores kunder. Det betyder at vi står til rådighed for både små og store opgaver, og vi kan tilpasse vores service hertil. Vi kan bruge vores erfaring til at vurdere opgaven og rådføre kunden, om hvordan den bedst løses i overenstemmelse med deres ønsker. 

Eksempelvis under påfyldning, kan vi vurdere om hvorvidt det er nødvendigt at bruge ekstra teknisk udstyr eller ikke, for at holde prisen nede, men stadig overholde høj sikkerhed. Læs mere om påfyldning her.

Desuden kommer vi rundt i hele landet og vi har en fast kilometer pris på transporten. Kontakt os for mere information her.

Samarbejde og kunder

Carbon Service er stolte over at have et godt samarbejde med firmaer såsom Brenntag Nordic, som leverer kemikalier til bl.a. den danske industri. Vi står til rådighed for dem, hvis de mangler ekstra kompetencer til at løse en håndteringsopgave. Vi har bl.a. hjulpet dem med påfyldning af aktivt kul på et vandsrensningsanlæg ved Brædstrup. Du kan læse mere om sidstnævnte anlæg på vores side om vandrensning med aktivt kul her.

FAQ

Hvorfor bruger i SE-nummer?

Vores SE-nummer er en administrativenhed under vores hovednummer (CVR). Det giver mulighed for at lave opdelt regnskab fra hovednummeret. På den måde kan vi holde tingene adskilt, og simplere, til fordel for os og vores kunder.

Har i flyttet adresse?

Ja, indtil for nylig havde vi registreret adresse i Randers. Vi har flyttet sidenhen. Vi har den fordel som rådgivende, projektskabende og formidlende virksomhed at vi er nemme at flytte. Lager har vi hos samarbejdspartnere.

Hvad er jeres telefonnummer?

Vores telefonnummer er ikke oplyst på siden. Vi udleverer såvidt muligt ikke telefonnumre eller navne, før vi har indledt kommunikation via mail først. Vi er altid til rådighed på info@carbonservice.dk.

CarbonService